5 ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ 2021

5 ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ 2021

Είναι μια νέα χρονιά, η τέλεια στιγμή για να ενημερώσετε την επιχείρησή σας για τον 21ο αιώνα. Όσο περισσότερο φτάνουμε από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, τόσο πιο ξεπερασμένη θα φαίνεται η επιχείρησή σας. Είτε έχετε εστιατόριο, κατάστημα λιανικής, γραφείο ή οποιοδήποτε άλλο είδος επιχείρησης, μια ανακαίνιση θα κάνει τον χώρο σας πιο φιλόξενο και λειτουργικό για υπαλλήλους, επισκέπτες και πελάτες.

Ακολουθούν πέντε ιδέες ανακαίνισης που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην επιχείρησή σας το 2021.

Βαφή

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν οπτικό προσανατολισμό και βλέπουν πρώτα με τα μάτια τους. Η βαφή των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων θα δώσει στην επιχείρησή σας μια νέα νέα εμφάνιση. Μια φρέσκια βαφή θα ρυθμίσει επίσης τη διάθεση, θα κάνει το γραφείο σας να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο φιλόξενο. Θα δώσει επίσης στους υπαλλήλους, τους επισκέπτες και τους πελάτες μια θετική πρώτη εντύπωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογότυπο ή τα χρώματα της εταιρείας σας για να ενσωματώσετε μια αισθητικά ευχάριστη παλέτα χρωμάτων στο σχέδιο ζωγραφικής σας. Επίσης, ίσως θελήσετε να ανανεώσετε ένα ξεπερασμένο λογότυπο με πιο μοντέρνο σχεδιασμό.

Φωτισμός

Ο σωστός φωτισμός είναι απαραίτητος για την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων. Μπορεί επίσης να κάνει την επιχείρησή σας να φαίνεται πιο ελκυστική. Κατά την ανακαίνιση του γραφείου σας ή οποιουδήποτε άλλου τύπου επιχείρησης, αντικαταστήστε τα παλιά φωτιστικά πυρακτώσεως με ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED. Αυτά τα «πράσινα» συστήματα φωτισμού παράγουν φως παρόμοιο με το ηλιακό φως χωρίς φυσικά τα επιβλαβή UV αποτελέσματα.

Επίσης καίνε λιγότερο, μειώνοντας το φορτίο στα συστήματα. Τα φώτα LED μπορούν επίσης να διαμορφωθούν σε διαφορετικά χρώματα, μήκη κύματος και θερμοκρασίες, δίνοντας στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τη δυνατότητα να ελέγχουν με ακρίβεια τον φωτισμό. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο φωτισμός LED μπορεί επίσης να βελτιώσει την ψυχική εγρήγορση, τη διάθεση και να μειώσει την εποχιακή συναισθηματική διαταραχή (SAD).

Δάπεδα

Κατά την ανακαίνιση της επιχείρησής σας, μην ξεχνάτε τα δάπεδα. Η εγκατάσταση νέων σύγχρονων δαπέδων θα κάνει την επιχείρησή σας να φαίνεται πιο επαγγελματική. Υπάρχει μια ποικιλία εμπορικών τύπων δαπέδων, όπως χαλιά, laminate, πορσελάνη και ξύλο, για να επιλέξετε. Το γυαλισμένο σκυρόδεμα είναι ένας δημοφιλής τύπος δαπέδων σε πολλά εστιατόρια, καταστήματα λιανικής, κτίρια γραφείων και βιομηχανικές επιχειρήσεις. Ωστόσο, ορισμένοι τύποι δαπέδων λειτουργούν καλύτερα σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας από άλλους, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη αυτό κατά την επιλογή του δαπέδου για την ανακαίνιση της επιχείρησής σας.

Έπιπλα

Η ενσωμάτωση εργονομικών επίπλων προάγει ένα υγιέστερο και ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους, ειδικά εάν η λειτουργία της εργασίας τους απαιτεί να κάθεστε πίσω από ένα γραφείο για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Τα εργονομικά γραφεία και οι καρέκλες είναι ρυθμιζόμενα από το χρήστη, έτσι ώστε ο εργαζόμενος να μπορεί να εργάζεται άνετα με καλύτερη στάση του σώματος, μειώνοντας τις μυοσκελετικές διαταραχές. Διατίθενται σε μια ποικιλία από ελκυστικά σχέδια, χρώματα και στυλ που θα ενισχύσουν επίσης την εμφάνιση του χώρου εργασίας. Μεγάλη σημασία πρέπει να δωθεί επίσης και στα έπιπλα για τον εξοπλισμό καταστημάτων. Η λειτουργικότητα είναι κομβικής σημασίας για το κάθε κατάστημα.

Διάστημα χαλάρωσης

Οι χώροι χαλάρωσης έχουν γίνει ολοένα και πιο δημοφιλείς μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών και αρχίζουν να πιάνουν και τις μικρές εταιρείες. Αυτοί οι περιστασιακοί χώροι δίνουν στους υπαλλήλους ένα ήσυχο μέρος για να συγκεντρώσουν τις σκέψεις τους και να χαλαρώσουν για λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής εργάσιμης ημέρας. Προωθεί επίσης το κοινοτικό πνεύμα όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να συγκεντρωθούν για να ανταλλάξουν ιδέες. Η συμπερίληψη ενός χώρου ξεκούρασης στην ανακαίνιση του γραφείου σας δεν θα είναι μόνο μια φιλόξενη εμπειρία για τους υπαλλήλους, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση των κινήτρων, της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας.

Leave your comment
Comment
Name
Email