Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα κανονικά τσιγάρα και ακόμη καλύτερη από τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά τσιγάρα. Χρησιμοποιεί έναν ατμοποιητή και ένα φυσίγγιο που θερμαίνεται και μετατρέπει την υγρή νικοτίνη σε ατμό. Το αποτέλεσμα είναι ένας πολύ πιο ασφαλής τρόπος για να απολαύσετε την ίδια εμπειρία καπνίσματος με αυτή που θα απολαμβάνατε με ένα τσιγάρο καπνού. Το καλύτερο μέρος; Είναι και φθηνότερο!

Μπορείτε να καπνίζετε σε δημόσιους χώρους.

Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα του ηλεκτρικού τσιγάρου είναι ότι μπορείτε να καπνίζετε σε δημόσιους χώρους. Με τα παραδοσιακά τσιγάρα, ήταν παράνομο να καπνίζετε στους περισσότερους δημόσιους χώρους και απαγορευόταν σε πολλούς χώρους, όπως εστιατόρια, μπαρ και καζίνο. Ωστόσο, επειδή τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν περιέχουν καπνό ούτε παράγουν παθητικό κάπνισμα (μόνο ατμό), επιτρέπεται η χρήση τους στους περισσότερους χώρους όπου τα τσιγάρα θα είχαν απαγορευτεί πριν.

Αυτό σημαίνει ότι αν ταξιδεύετε σε αεροπλάνο ή τρένο με φίλους που δεν τους αρέσει το κάπνισμα, τότε η χρήση ενός ηλεκτρικού τσιγάρου θα επιτρέψει σε όλους τους άλλους που επιβαίνουν μαζί σας να αναπνεύσουν εύκολα, ενώ παράλληλα θα επιτρέψετε στον εαυτό σας την πρόσβαση στη νικοτίνη χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους γύρω σας!

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μυρωδιά.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μυρωδιά. Το ηλεκτρικό τσιγάρο δεν παράγει καπνό, οπότε δεν θα μυρίζει και μπορείτε να καπνίζετε σε δημόσιους χώρους.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου έναντι του παραδοσιακού καπνού περιλαμβάνουν:

  • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μυρωδιά που προέρχεται από τα παραδοσιακά τσιγάρα.
  • Μπορείτε να καπνίζετε σε δημόσιους χώρους όπου απαγορεύεται το κάπνισμα χωρίς να σας πιάσουν ή να πληρώσετε πρόστιμο!

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μυρωδιά – Είναι φθηνότερο από τον καπνό.

Μπορείτε να καπνίζετε σε δημόσιους χώρους.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μυρωδιά ή αν τα ρούχα σας μυρίζουν καπνό.

Είναι φθηνότερο από τα τσιγάρα καπνού, και είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση από τα παραδοσιακά τσιγάρα, καθώς επίσης επειδή δεν χρειάζεστε τασάκι ή αναπτήρα.

Το κάπνισμα είναι το πιο δημοφιλές είδος καπνού

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι ότι δεν απαιτούν αναπτήρα ή τασάκι για να χρησιμοποιηθούν. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κουβαλάτε αναπτήρα παντού και να ανησυχείτε για την ύπαρξη ανοιχτής φλόγας κοντά στο πρόσωπό σας καθώς και στα πρόσωπα άλλων ανθρώπων. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μυρωδιά του καπνού, η οποία μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική όταν κάποιος ανάβει δίπλα σας ενώ βρίσκεστε στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή σε ένα εστιατόριο.

Το κάπνισμα έχει γίνει πολύ ακριβό με την πάροδο του χρόνου λόγω της αύξησης των φόρων στα προϊόντα καπνού παγκοσμίως, προκειμένου να μην περικοπούν πολύ οι προϋπολογισμοί των κυβερνήσεων όταν οι άνθρωποι σταματήσουν να αγοράζουν φθηνά τσιγάρα από το τοπικό γωνιακό κατάστημα, όπου δεν υπάρχουν κανονισμοί σχετικά με το πόση νικοτίνη περιέχεται σε κάθε πακέτο που πωλείται εκεί (αν υπάρχει).

Με την πλήρη μετάβαση από τις παραδοσιακές μεθόδους καπνίσματος, όπως τα πούρα/πιπέτες/σωλήνες κ.λπ. οι καταναλωτές εξοικονομούν χιλιάδες και χιλιάδες ευρώ ετησίως χάρη κυρίως επειδή δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζουν νέους αναπτήρες κάθε λίγους μήνες λόγω της φθοράς που προκαλείται από τη συχνή χρήση κατά τη διάρκεια κοινωνικών καταστάσεων που περιλαμβάνουν κατανάλωση αλκοόλ- κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά στις μέρες μας, δεδομένου του πόσο εύκολη είναι η πρόσβαση τώρα σε σύγκριση με παλαιότερα που τέτοια πράγματα ήταν πιο δύσκολα τότε”.

Δεν υπάρχει ανάγκη για τασάκια ή αναπτήρες.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του ηλεκτρικού τσιγάρου είναι ότι δεν χρειάζεται να βάζετε αναπτήρα. Δεν υπάρχει ανάγκη για τασάκια ή αναπτήρες. Μπορείτε απλά να πετάξετε το τσιγάρο και να μην ανησυχείτε για κινδύνους πυρκαγιάς και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με το παραδοσιακό κάπνισμα.

Μπορείτε να καπνίζετε σε δημόσιους χώρους, όπως εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ, όπου το παραδοσιακό κάπνισμα απαγορεύεται από το νόμο.

Το κάπνισμα είναι το πιο δημοφιλές είδος καπνού στον κόσμο. Υπάρχουν περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο καπνιστές παγκοσμίως και πάνω από το ένα τρίτο αυτών προέρχονται από αναπτυσσόμενες χώρες. Ο πιο συνηθισμένος τύπος καπνίσματος είναι τα τσιγάρα, αλλά πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης πούρα ή πίπες για να καπνίσουν τον καπνό τους.

Το κάπνισμα έχει πολλά μειονεκτήματα: μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και πνευμονοπάθειες- αν είστε έγκυος μπορεί να βλάψει το μωρό σας- είναι παράνομο για ανηλίκους κάτω των 18 ετών- παρόλο που υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το πόσο κακό είναι το κάπνισμα για την υγεία μας, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να το ξεκινούν επειδή νομίζουν ότι φαίνεται κουλ ή θέλουν να ταιριάξουν με άλλους καπνιστές (πίεση από τους συνομηλίκους). Αν κάποιος θέλει να κόψει το κάπνισμα μπορεί να χρειαστεί βοήθεια από φίλους ή μέλη της οικογένειας που έχουν ήδη κόψει το κάπνισμα πριν από αυτόν – αλλά τι θα γινόταν αν υπήρχε μια εναλλακτική λύση;

Συμπερασματικά

Ελπίζουμε ότι μάθατε πολλά για τα οφέλη της χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Το κάπνισμα είναι μια συνήθεια στην οποία πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι εδώ και χρόνια, αλλά τώρα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπως αυτή που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τον καπνό μια για πάντα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν να μην καπνίζουν πλέον τα παραδοσιακά τσιγάρα, είτε επειδή δεν θέλουν να εκτίθενται τα παιδιά τους είτε επειδή έχουν προβλήματα υγείας που προκαλούνται από το κάπνισμα οι ίδιοι (όπως ο καρκίνος). Όποιος κι αν είναι ο λόγος σας, εμείς πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτό το προϊόν και πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας!

Leave your comment
Comment
Name
Email